Latest Posts

Himara dhe Mirëdita përballë Helenizimit dhe Sllavizmit

Memoriali i vendosur në qëndrën e Bashkisë Fushë-Arrëz, i cili i kushtohet Qeverisë së Përkohshme Shqiptare që u krijua me 27 prill 1911, u lye me bojë të zezë nga një dorë e panjohur. Po çfarë ishtë Qeveria e Përkohshme e asaj...